Seizoensbieren op fles


Lente Bij Café Stoffel
Lentebieren

Traditiegetrouw presenteren wij bij elk seizoen bijpassende bieren. (De zomerbierkaart komt eraan!) We hebben nu dan ook wel erg mooie bieren op onze lentebier kaart staan. Een kennismaking:

Tropical Ralphie, Two Chefs Brewing (4,5%)RALPHIE

Fruitig, prikkelend en met een bittere afdronk. Een lekker fris bier, licht zurig. Deze creatie is niet zo zacht-zoet als een Weizen vaak is. De hop is duidelijk aanwezig en is mooi in balans met de fruitige smaken van banaan en ananas.

Manemaneblusserblusser Lente, Het Anker (6,5%)

Dit lichtblonde bier wordt gebrouwen op basis van pilsmout, tarwemout, haver en rogge. Het werd gekruid met klassiekers als koriander, komijn en curaçao. Het resultaat? Tegelijk verfrissend en karaktervol. Net zoals de lente smaakt het zachtzoet, fruitig en heerlijk bloemig. Ideaal om van te genieten in de lentezon!

 

Texels Springtij (7,5%)springtij

Als de woelige zee tot bedaren komt en op Texel het groen begint te ontspruiten in de bomen en de struiken. Als de eerste lammetjes dartelen in de wei. Dan is het tijd voor Springtij: een stevig blond seizoensbier in de stijl van Meibock. Met een zachte, volle smaak verrast het met zijn fruitige, welhaast bloemige aroma. Springtij is lentekriebels: onze ode aan de ontluikende natuur in het voorjaar.

misshooterMiss Hooter, ’t Uiltje (4%)

Miss Hooter is een nieuwe verbeterde uitvoering van de Dwerguil. Super hoppy met lekker veel tropisch fruit en perfect in balans. Yep, hier word je blij van!