Popronde Tilburg • Vrijdag 11 oktober 2019
Rondreizend festival in de hele binnenstad van Tilburg • Gratis entree

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. In 2019 strijkt Popronde neer in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Tilburg, geen stad is veilig! In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafes, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein

Ook dit jaar is Cafe Stoffel onderdeel van Popronde Tilburg! Op 11 oktober zal ons Cafe een podium bieden aan de bands A.M. SAM en TESSEL.

Houd onze Facebook in de gaten voor meer info en tijden.

 

A.M. SAM

Westcoast guitar riffs blended with Sam’s voice to danceable and catchy songs. References from Beck to The Beatles, and from Tame Impala to Velvet Underground. Sam likes cars, too. First single ‘In The Ring’ and second single ‘Up in Silver Lake’ out now!

 

TESSEL

De indie-surf sound van TESSEL voert je mee op een golf van galmende gitaren, vuige drums en gelaagde vocalen. De Utrechtse band wist met hun debuut-single al op 3FM te komen en zag je in hun korte bestaan o.a. als support van de Londense band Ten Fé. In 2019 releast TESSEL hun eerste drie singles. Inspiraties zijn Bombay, DIIV en Beach Fossils.