Wat zit er op de wisselfust..?

 

Ciney Blond (7%)

Ciney Blond is een fruitig bier met een opvallend bitter karakter. Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat het biertje het lekkerst is als je hem goed koud drinkt. Zeker niet boven de 6 graden. Dus lekker doordrinken en een tweede bestellen! 😉

 

Chouffe N’ice (10%)

“Wanneer de kleine diertjes van de Vallei der Feeën hun winterslaap aanvatten, trekken de kabouters van Achouffe zich graag terug in hun hutje. In het zachte licht van het haardvuur brengen ze lange avonden door met verhalen over de mooiste Ardeense legendes, onder het genot van een heerlijke N’ICE CHOUFFE. Dankzij de combinatie van zachtheid en kracht, met kruidige toetsen van tijm en curaçao, verwarmt dit bruine bier tegelijkertijd het hart en de sfeer. Zelfs de strengste winters zijn zo altijd plezant.”

 

’t IJPA (7%)

Super lekker biertje van brouwerij ’t IJ. Staat vooral bekend om het mooie etiket met de getatoeëerde naakte dame er op. Deze I.P.A. heeft heerlijke aroma’s van grapefruit & bloemen en heeft daarnaast een fruitige bittere afdronk die je lang blijft proeven. Top biertje.

 

Brand Lentebock Vintage (6,5%)

Om alvast in de stemming van de lente te komen dit heerlijke frisse en fruitige biertje van brand. Hij is van vorig jaar dus heeft de tijd gehad om nog meer op smaak te komen. Het biertje is van orangine 6,5% maar het zou kunnen dat dat wat is gestegen. Op de lente!