Wat zit er op de wisselfust..?

 

La Chouffe – Soleil  ( 6% )

Delicaat, fruitig, verfrissend… Gebrouwen op basis van een mengeling van gemoute gerst, tarwe en rogge, verspreidt CHOUFFE Soleil een zoet aroma van vlierbloesems en kamille. Zalige smaken van citrusvruchten (mandarijn en limoen) met toetsen van vanille en een hint van peper. In de ietwat troebele CHOUFFE Soleil schijnt altijd de zon.

 

 

Vedett – Extra White ( 4,7% )

Vedett Extra White is vol romig en fris van smaak. Het bier heeft een frisse geur met tonen van citrus en een kruidigheid van koriander. Extra White heeft een lange bittere afdronk.

 

 

 

Two Chefs Brewing – Green Bullet ( 5,9% )

Two Chefs Brewing Green Bullet is genoemd naar een Outlaw uit het Wilde Westen. Het bier is een lekkere frisse ipa waar de citrus en dennen smaken het meest naar voren komen, met een zacht bittere fruitige afdronk.

 

 

De Brabandere Brew Master Selection –
Wild Funky Wit( 5% )

De tweede Brewmaster’s Selection, gebrouwen door Yves Benoit, is een unieke creatie met liefde gebrouwen vol aroma’s en smaken. Dit bier is niet alleen uniek en op gelimiteerde basis gebrouwen, maar ook de perfecte reflectie van onze meesterbrouwer: verfrissend, energiek en krachtig! Een uiterst verfrissend bier met een friszurige citrus-smaak en aroma!

 

 

La trappe – Dubbel ( 7% )

La Trappe Dubbel is een klassiek donker trappistenbier met een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.