Wat zit er op de wisselfust..?

 

Brugse Zot – Blond ( 6% )

Brugse Zot is het blonde Brugse stadsbier dat werd opgedragen aan keizer Maximiliaan. Hij zei wel eens dat het leek alsof alle inwoners van de stad zotten waren. Sinds 2005 wordt dit blonde bier weer volop gebrouwen in de brouwerij in Brugge.

 

Vedett – Extra IPA ( 6% )

Vedett Extra Ordinary IPA is een zeer toegankelijke India Pale Ale. Dit bier is goed doordrinkbaar en zit boordevol smaak. Het heeft een zachte zoetheid van uit de mout, een frisse fruitigheid vanuit de hoppen. Een ronde bitterheid brengt deze India Pale Ale helemaal in balans.

 

La Trappe – Dubbel ( 7% )

La Trappe Dubbel is een klassiek donker trappistenbier met een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. Zoete en licht bittere afdronk.

 

Kasteel Tripel ( 11% )

Deze tripel is een sterk blond bier met duidelijk aanwezige hopbitter en fruitigheid. Het recent gewijzigde recept voorziet meer aromahoppen. Discreet aroma met fruitige toetsen, impressies van mout, kruidnagel en bloemen. In de smaak overheerst de fruitigheid. Een evenwichtig bier, nooit zeer bitter.

 

     Kompaan Badgast ( 5,7% )

          Kompaan Badgast is een flinke seasonal weizen met een alcoholpercentage van 5,7 procent.
Badgast is gebrouwen met Amerikaanse gist en Duitse hopsoorten.