Wat zit er op het wisselfust…?


Brugse bok (6,5%)

De Brugse bok wordt gebrouwen met geroosterde moutsoorten en heeft een kastanjebruine kleur met een stevige schuimkraag. Kruidigheid en donker fruit typeren het aroma.

 

Jopen 4 granen bock (6,5%) 

Enige 4-granenbok ter wereld. Deze unieke moet je dus proeven. Jopen 4-granenbok is een heerlijke robijnrode herfstspecialiteit. Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is als extra graan rogge toegevoegd. Het resultaat is een vol gebrand bier met geroosterde en fruitige tonen. Perfect in evenwicht.

 

Brand Dubbelbock (7,5%)

Brand Dubbelbock dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. De bijzondere blend van gebrande moutsoorten geeft deze Dubbelbock een prachtige, robijnrode kleur.

Brewmaster’s selection; Wild Quadrupel (10,5%)

Via de BREWMASTER’S SELECTION, stellen de drie Meesterbrouwers hun eigen unieke creatie voor die zij op gelimiteerde basis hebben gebrouwen. Deze selecties zijn zoals hen, eigenwijs, uniek en briljant tegelijkertijd.

De Brewmaster’s Selection Wild Quadrupel is een ‘one of a kind’ donker en complex bier. Dit bier bestaat uit een samenstelling van 5 verschillende speciaalmouten en 1 gepelde en geroosterde gerst in combinatie met zuur foederbier. De zurigheid zorgt voor een vlotte doordrinkbaarheid en een
aangename fruitigheid, terwijl de verschillende mouten een volmondige en complexe smaak creëren.

Wij zijn één van de twee geselecteerde kroegen in Tilburg die dit unieke bier op tap voeren. Beperkt verkrijgbaar dus kom snel proeven!