Wat zit er op de wisselfust..?

 

Brouwerij ’t IJ – IJbok vintage  ( 6,5% / kan afwijken door rijping )

Een donker en stevig bokbier, maar minder zoet dan je misschien zou verwachten. De mooie lichtbruine schuimkraag blijft lang staan, terwijl het donkere zwartbruine bier zijn aroma’s loslaat van geroosterde granen, een beetje koffie en mooi donker fruit. De afdronk is prettig droog.

 

 

Kompaan Bocks ( 6,8% )

Bocks is het nieuwe ondergistende bockbier van de Haagse brouwerij Kompaan. Vol van smaak met koffietonen en een geroosterd bittertje is dit een ideale bock voor bij de haard na een verfrissende boswandeling.

 

 

Brand dubbelbock

Brand Dubbelbock is een Limburgs bier van hoge gisting. Het bier wordt gebrouwen in Wijlre, bij brouwerij Brand. Het is een diep roodbruin bier met een alcoholpercentage van 7,5%. In 1987 kwam Brand Dubbelbock op de markt. Het bier dankt zijn smaak onder andere aan de dubbellange rijping

 

 

Chouffe bok 6666 ( 6,66% )

Deze bok wordt ieder jaar speciaal voor de Nederlandse markt gebrouwen. CHOUFFE BOK 6666 onderscheidt zich met zijn warmkoperen kleur, een frisse en fruitige neus en een aangename en mondvullende smaak die eindigt met een puntje bitterheid.