Wat zit er op het wisselfust…?

 

Brand Zwaar Blond (8,5%)Brandlentebock

Het schuim lonkt. Fruitige, hoppige en moutige geuren. Dan een explosie van fruitige smaken. Vervolgens de hoppigheid en het verlangen naar de volgende slok. Brand Zwaar Blond is de winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2013. Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier zijn frisse en fruitige smaak. En het zware karakter is afkomstig van de combinatie van tarwemout, gerstemout en caramout.

Chouffe Soleil (6%)

Chouffe Soleil is een ideaal bier om de eerste mooie zonnige dagen te vieren. Het blonde speciaalbier met een alcoholgehalte van zes procent is dankzij zijn citrussmaak tegelijkertijd verfrissend en dorstlessend.

Liefmans Fruitesse (3,8%)liefmans

Liefmans is een fris zoet biertje gemaakt van verschillende soorten rood fruit. Koud met ijs geserveerd het lekkerst. Een prima dorstlesser tijdens de warme zomermaanden.

Jopen-bier-glasJopen Life’s a Beach (4,5%) 

Fruitig hoppig als een IPA, maar dan veel lichter van smaak. Met name door de Nieuw Zeelandse Wakatu hop tijdens de dry hopping veel zacht tropisch fruit. Door de 4,5% een zomers doordrinkbare IPA. Waar IPA wat zwaarder is en daardoor wat koppig kan zijn als het strandweer is, is deze session IPA juist gebrouwen om licht en doordrinkbaar te zijn, maar dan wel met een IPA hopkarakter.