Wat zit er op de wisselfust..?

 

Kompaan Sassy Threesome Prototripel ( 9,0% )

Met zijn kruidige tonen en licht zoete randje is de Kompaan Sassy Threesome Prototripel een heerlijke klassieke tripel van 9,0%. Een echte aanrader!

 

 

Brugse Bok ( 6,5% )

Brugse Bok wordt gebrouwen met geroosterde moutsoorten en heeft een kastanjebruine kleur met een stevige schuimkraag. Kruidigheid en donker fruit typeren het aroma. De smaakbeleving wordt gekarakteriseerd door een lichte bitterheid met toetsen van karamel en rozijn.

 

 

La Trappe Dubbel ( 7% )

La Trappe Dubbel is een klassiek donker trappistenbier met een vol moutige, karamelzoete smaak en een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

 

 

Texels Bock ( 6,5% )

Het herfstbier van brouwerij Texels, Texels Bock, kenmerkt zich door zijn fruitige en lichtzoete smaak met hinten van karamel. In de afdronk komen lichte bittere tonen naar voren.

 

 

Chouffe Bok 6666 ( 6,66% )

Chouffe Bok 6666 is het enige echte herfstbier van Brasserie D’Achouffe. Het onderscheidt zich door een koperkleurige tint, een frisse en fruitige neus en een aangenaam volle smaak die op een bittere toets eindigt.


En toen kwam er een nieuw keukenteam.

Op dit moment zijn wij volop bezig met het samenstellen van een volledig nieuw keukenteam.
Onze keuken is hierdoor tijdelijk gesloten voor lunch en diner. Natuurlijk kun je bij ons nog steeds gewoon genieten van een lekker borrelhapje.

Ennuh, heb je zin om in ons keukenteam te komen werken, laat ons dit dan even weten via info@stoffel.nl